Prachtige reizen op maat

Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

ontdek reizen op maat

Uniek

Samen jouw rondreis ontwerpen. In een persoonlijk gesprek bespreken we de ideeën die je bij deze reis hebt. Mijn kracht ligt in het luisteren. Mijn kracht ligt in het inventariseren van jouw wensen.
Ik help je graag en zo ontstaat er een reis welke exact voldoet aan jouw unieke wensen.

Lokale samenwerking

Doordat ik samenwerk met lokale en betrouwbare partijen, kunnen we de ideale (rond)reis voor jou samenstellen. Lokale partners kennen de omgeving omdat zij hier wonen en werken. Zo ontdek je de meest unieke plekken en kunnen we goed inspelen op jouw behoeften. De reis op maat kan compleet worden verzorgd. Denk hierbij aan vluchten, transfers, bijzondere accommodaties en te gekke excursies. Kortom: hoe jij het wil!

Ontdek mijn voordelenContact met mij opnemen?

Wat mijn klanten hebben ontdekt

 • Een zorgeloze vakantie van a tot z geregeld! Je hoeft zelf nergens aan te denken.
  Perfect geregeld met persoonlijke aandacht, een echte aanrader! Volgende keer weer via Annemieke .

  Bedankt voor alles Annemieke! 

  Jolanda van der Tak
 • Een leuke minicruise naar Engeland geboekt via Annemieke. Supersnel en prettig geregeld en bovendien duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en opties.

  Absoluut een aanrader!
  Geen stress vooraf rondom het boeken, maar meteen genieten van de voorpret :-).

  Daniel Jan van Oudheusden
 • Onlangs een reis naar Mallorca geboekt via Ontdek met Miek. Alles was top geregeld! Annemieke heeft goed mee gedacht in wat voor soort vakantie we wilde. We hadden een mooi hotel met een heerlijk ontbijt. Zelfs de huurauto op Mallorca stond voor ons klaar.

  Wij hebben geweldige dagen gehad! Nogmaals bedankt Annemieke.

  Jeroen Valkenburg
 • Wij hebben onze vakantie laten boeken door Ontdek met Miek en dat is enorm goed bevallen! Van het persoonlijke eerste contact aan de keukentafel, tot aan de gevarieerde voorstellen, het meedenken, het verzorgen van de privé transfer ter plaatse, de Gin Tonic bij aankomst in het hotel…. Teveel om op te noemen! Een concurrerend tarief maar met zoveel meer aandacht, een aanrader!

  Richard Zohlandt
 • Wij hebben voor het eerst bij Ontdek met Miek geboekt. Zij heeft ons heel goed geholpen met het boeken van onze vakantie. Ze kwam ’s avonds bij ons thuis en heeft onze wensen goed geïnventariseerd. Alles is nu compleet geregeld en wij kijken uit naar onze vakantie in Italië.

  Familie van de Zandschulp

Samen jouw bestemming ontdekken?