Hoe het werkt?

Je droomvakantie in vier stappen

Ontdek de stappen

Kennis maken

Via de telefoon, per e-mail of via mijn website neem je contact met mij op en maken we een afspraak. Aan de keukentafel, of met een kop koffie op jouw favoriete terras. Jij bepaalt waar en wanneer. Tijdens onze afspraak leer ik je graag kennen en bespreken we jouw vakantieplannen. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen!

Reisadvies

Als ik voldoende informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van jouw reisvoorstel. Deze wordt natuurlijk gemaakt op basis van jouw wensen. Het voorstel kunnen we samen bespreken of je krijgt hem van mij per e-mail toegestuurd. Natuurlijk kunnen er dan nog kleine aanpassingen gemaakt worden. Ben je het dan helemaal eens met jouw reisvoorstel?

 

De reis wordt geboekt

Pas als je helemaal tevreden bent, wordt jouw reisvoorstel omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om via onze uitgebreide systemen de vluchten, accommodaties, excursies en alle andere opties vast te leggen. Als alles geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

 

De allermooiste stap, Op reis

Zodra ik de reisbescheiden aan je overhandigt hebt, ben je klaar voor het maken van je droomreis. Als je tussendoor vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bij me terecht! Ook tijdens je verblijf blijf ik bereikbaar. Na terugkeer van jouw reis, neem ik graag contact op om er van verzekerd te zijn dat alles vlekkeloos verlopen is.